BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Mouton Rothschild Pauillac
Mouton Rothschild Pauillac

Mouton Rothschild Pauillac

Chateau Mouton Rothschild
Триумфално творение - вино, чиято консумация предизвиква огромно удоволствие. Вкусът е интензивен, но копринен, балансиран до съвършенство. Резултатът от технологичните решения е забележителен. Le Guide Hachete des Vins , 2013: 3 звезди Coup De Coeur
  • 750 мл
  • 2010
2 300,00 лв.
В наличност
Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Mouton Rothschild Pauillac
Mouton Rothschild Pauillac
2010

Chateau Mouton Rothschild

Това е едниствената винарна Premiere Grand Cru, която от времето на историческата класификация през 1855 е собственост на едно семейство - Rothschild. С изключителна отдаденост и упоритост те създават най-известните и скъпи марки вино в света и успяват да бъдат винаги напред и да разчупват догми и стадарти. Първи нарушават системата на негосиантите, които изкупуват виното на бурета, бутилират и продават, като затварят процеса и лично поставят герба си на всяка бутилка. През 1973 променят класификацията си на Premier Cru Classé, което не се е случвало от създаването й преди повече от 100 години. Всичко в Mouton - от подрязването на лозята до бутилирането на вината - се извършва само от най-добри специалисти, които, в повечето случаи, са от няколко поколения на една и съща позиция. Най-големият масив е засят с 80% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot, 3% Cabernet Franc и 1% Petit Verdot. Mouton Rothschild е най-пищният стил вино сред елитните пет Premier Cru Classé, с плътна текстура, екзотична индивидуалност и потенциал за развитие десетилетия напред. Два пъти Winique.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
97 Да
Le Guide Hachete des Vins , 2013: 3 звезди Coup De Coeur
97


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.