BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Negroamaro IGP Salento
Negroamaro IGP Salento

Negroamaro IGP Salento

Natalino Del Prete
Anne носи името на съпругата на Natalino del Prete, създадено от сорт разпространен основно в Пулия. Счита се, че Negroamaro произлиза от двете думи nero - черен и amaro - горчив. Винификацията е в циментови съдове и не са добавени сулфити.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 15
26,90 лв.
19,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Negroamaro IGP Salento
Negroamaro IGP Salento
2016

Natalino Del Prete

Natalino Del Prete е трето поколение винар в район Salento, област Пулия, южна Италия. От неговите 10 хектара, 3 са маслини и 7 лозя от местните сортове Primitivo, Negroamaro, Malvasia Nera и Aleatico. Земеделието е органично и никакви химикали не участват в него. Този подход е пренесен и във винарната, където вината ферментират и отлежават в бетонни съдове, без намеса или добавяне на сяра. Философията на Natalino Del Prete е проста: “Добра земя и много работа дават добро грозде, после в избата нямате нужда от нищо друго освен преса, бъчва, малко вода и много добра воля”. И днес на 70 години можете да го намерите сред лозите, със запретнати ръкави и кални обувки. Отскоро и дъщеря му Mina е до него и заедно двамата продължават традицията. Вината са прекрасно изражение на земята и сортовете на Salento, предадено по един много чист и прям начин от семейство Del Prete.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.