BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Палмина Розе Тоскана
Palmina Rose

Палмина Розе Тоскана

Риечине
Гроздето е нежно пресирано и ферментира в продължение на 40 дни в отворени съдове. Отлежава 4 месеца в циментови съдове.
  • 750 мл
  • 2018
29,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Palmina Rose
Палмина Розе Тоскана
2018

Riecine

Имотът е бил собственост на близкия манастир Badia a Coltibuono от XII до XX век. През 1971 година, англичанинът John Dunkley с италианската си съпруга Palmina Abbagnano, купуват първоначално 1.5 хектара земя. Те възстановяват старата каменна вила и започват да презасаждат лозята. Първата реколта е Vino Rosso - само 100 бутилки. От 2015 година имението се разширява до повече от 20 хектара, всички в Gaiole, Chianti, провинция Siena и сертифицирани органично. Riecine се радва на парцели, предлагащи оригинална мозайка от тероари, която прави вината уникални и рядко срещани. Използват се естествени дрожди с дълга и бавна ферментация в циментови резервоари. Всеки парцел се винифицира отделно, за да се запази неговата индивидуалност. Винарната е разположена на 480 метра над морското равнище, което допълнително допринася за фантастичната елегантност и свежест на вината.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.