BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Seewines: Плащане

Плащане

Предлагаме следните начини на плащане:

1. Наложен платеж

2. Банков превод

3. Кредитна/дебитна карта

4. Микросметка в ePay.bg

5. B-pay

6. EasyPay каса

Наложен платеж

Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Банков превод

Молим да направите превод на дължимата по Вашата поръчка сума по банковата сметка, информация за която ще видите на страницата с обобщение на поръчката Ви и в имейла с потвърждение на направената поръчка. Моля, на основание за плащане посочете номер на поръчката и не забравяйте да упоменете име и фамилия на лицето, направило поръчката.

Нашите банкови детайли можете да намерите и по-долу:

Сийуайнс Логистикс ЕООД

бул. България 106, вх. Д, ет. 4, ап. 9

София

IBAN: BG92UNCR70001523225595

Банков код /SWIFT/ BIC: UNCRBGSF

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

Видовете банкови карти, които приемаме са:

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се следните кредитни и дебитни карти:

Маестро, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове), AMEX, Diners Club; а при директни плащания с кредитни карти: Maestro, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове).

Микросметка при ePay.bg

За да заплатиш, чрез ePay.bg Микросметка, е необходимо да имаш регистрация в сайта на ePay.bg.

Плащане чрез банкомат поддържащ услугата B-Pay

За да ползвате този метод на разплащане е необходимо само да разполагате с кода на seewiness.com (60000) за B-Pay и уникалния си 10 цифрен номер на плащане.

От B-Pay меню на банкомат последователно се избира: меню "Други Услуги " > меню "B-Pay" > Въвеждате код на търговец – 60000 > Въвеждате 10-цифрения код за плащане на поръчката.

Когато въведете изискваните допълнителни данни, на екрана се извежда информация с името на seewines.com кратко описание на плащането, дължимата сума и наличността по сметката Ви преди плащането. На този екран се потвърждава и плащането от страна на клиента, чрез въвеждане на ПИН код на картата.

Ако плащането е преминало успешно, системата на B-Pay автоматично ще извести seewines.com и плащането ще бъде заверено в реално време.

Тук можете да намерите информация за списъка на B-Pay банкоматите: https://www.epay.bg/?page=front_wiki&p=b-pay_atm

На каса на Easypay (посредством 10-цифрен код)

Плащането се осъществява само посредством 10-цифрен код представен на каса на Easypay.