BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chenas Tete de Cuvee
Chenas Tete de Cuvee

Chenas Tete de Cuvee

Domaine du Penlois
Chenas е едно от десетте крюта в Божоле и вината от сорт Гаме Ноар са с потенциал за отлежаване между 5 до 10 години. При производител като Domaine du Penlois те наподобяват елегантността и финеса на Бургундия.
  • 750 мл
  • 2016
32,90 лв.
В наличност

Остават само 4 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chenas Tete de Cuvee
Chenas Tete de Cuvee
2016

Domaine du Penlois

Имението се намира в южна Бургундия и в северната част на долината на река Рона - в сърцето на Beaujolais, в град Lancié. Семейство Besson правят вино-бизнес от почти 100 години. Ноу-хау от четири поколения дава дълбоко познаване и разбиране на земята и лозите и се отразява пряко върху високото качество, прието като стандарт тук. 25те хектара с прекрасно поддържани лозя са разпръснати в тероарите на Lancié, Juliénas, Morgon и Chenas и позволяват на семейство Besson да предлага впечатляващо разнообразие от различни вина. Повечето са на базата на сорта Gamay - червено и розе, а има и не толкова често срещано Beaujolais Blanc. Те предлагат финес, свежест и изразена плодовост. Идеалната температура за пиене е ниска, мажду 14 и 16 градуса. Това са вина, с които може да галите небцето си ежедневно, когато търсите лекота и добро настроение.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.