BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пиер Бретон, "Пиер Рус", Шенин Блан, Лоара
Pierre Rousses

Пиер Бретон, "Пиер Рус", Шенин Блан, Лоара

Пиер Бретон
Гроздето се бере ръчно, като най-добрия плод се селектира на сортировъчни маси. Виното ферментира в барици и отлежава в дъбови бъчви с големина 400 литра.
  • 750 мл
  • 2017
42,00 лв.
В наличност

Остават само 11 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pierre Rousses
Пиер Бретон, "Пиер Рус", Шенин Б
2017

Pierre Breton

Семейството на Катрин и Пиер Бретон разполага с 11 хектара собствени лозя, източно от Bourgueil в село Restigné. Те произвеждат вино в апелациите Chinon и Bourgueil, както и Vouvray - вина подходящи ранна консумация, така и за отлежаване. Семейството за първи път въвеждат биодинамичните практики през 1994 г., веднага след получаването на био сертификат през 1991 г. Производителите се превръщат в международни икони за движението на натуралните вина в район, където климатът и почвата могат да затруднят органичното лозарство. Вината, които произвеждат са от сортовете Каберне Фран и Шенин Блан.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.