BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pouilly-Fume AOC Blanc
Pouilly Fume Guyollot

Pouilly-Fume AOC Blanc

Domaine Landrat-Guyollot
Бавната алкохолна ферментация при ниски температури придава на това вино много специфични характеристики. Цветът е жив и искрящ, а вкусът - много свеж и с минерални нотки.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
37,00 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pouilly Fume Guyollot
Pouilly-Fume AOC Blanc
2016

Landrat-Guyollot

От 1686 семейство Landrat-Guyollot правят вино в долината на река Loire, район Nivers, Burgundy. Търговията с Париж процъфтява от 16 век, когато реката става плавателна и започват да транспортират виното на баржи. Имението днес се управлява от Sophie Landrat-Guyollot - десето поколение винопроизводител и трето поред, в което начело са дами. Лозята са 16.5 хектара, разпръснати по селата Tracy, St. Andelain и Pouilly-sur-Loire. От реколта 2009 прявят две изключителни бели вина Gemme Oceane и Gemme de Feu, които са въплащение на двата основни за района тероара - единият с варовикова глина, а другият - варовик с кремък.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.