BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Primitivo IGP Salento
Primitivo IGP Salento

Primitivo IGP Salento

Natalino Del Prete
Изписаното име Nataly на етикета, е в чест на технолога Natalino del Prete. Лозята са на възраст около 20 години, а апелация Саленто е една от най-добрите за производство на Примитиво.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 14
26,90 лв.
19,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Primitivo IGP Salento
Primitivo IGP Salento
2016

Natalino Del Prete

Natalino Del Prete е трето поколение винар в район Salento, област Пулия, южна Италия. От неговите 10 хектара, 3 са маслини и 7 лозя от местните сортове Primitivo, Negroamaro, Malvasia Nera и Aleatico. Земеделието е органично и никакви химикали не участват в него. Този подход е пренесен и във винарната, където вината ферментират и отлежават в бетонни съдове, без намеса или добавяне на сяра. Философията на Natalino Del Prete е проста: “Добра земя и много работа дават добро грозде, после в избата нямате нужда от нищо друго освен преса, бъчва, малко вода и много добра воля”. И днес на 70 години можете да го намерите сред лозите, със запретнати ръкави и кални обувки. Отскоро и дъщеря му Mina е до него и заедно двамата продължават традицията. Вината са прекрасно изражение на земята и сортовете на Salento, предадено по един много чист и прям начин от семейство Del Prete.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.