BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Puisseguin St Emilion AOC RGE
Puisseguin St Emilion

Puisseguin St Emilion AOC RGE

Chateau La Rose Haut Mouschet
Вино от необикновена реколта, много добре балансирано. Зрелите танини си партнират изключително добре с изразителните аромати, типични за този прекрасен Бордо-бленд.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 12.5
29,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Puisseguin St Emilion
Puisseguin St Emilion AOC RGE
2012

Rose Haut Mouschet

La Rose Haut Mouschet е собственост на семейство Lateyron и се намира в апелация St. Emilion. Лозята са почти 6 хектара, засети предимно с Merlot и едва 13% Cabernet Franc. Почвите са варовикови и глинести в зависимост от парцела, а средната възраст на лозите е 30 години. Семейство Lateyron изповядва една мъдра и проста философия в отглеждането на лозите: “Ние не наследяваме земята на нашите предци, ние я вземаме назаем от децата си.” Виното на La Rose Haut Mouschet е много приятно за пиене още младо на 2 - 3 години. Но ако бъде оставено за десетина години, то ще продължи да се развива допълнително и ще разкрие напълно красотата си.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.