BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Radice DOC
Radice DOC

Radice DOC

Cantina Paltrinieri
Вино произведено по Metodo Acestrale ( реферментация в бутилка) с помощта на диви дрожди. Това е най-старият бутилков метод използван в региона на Емилия-Романя. Получено от червения италиански сорт Ламбруско, известен още като Сорбара.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 14.5
27,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Radice DOC
Radice DOC
2016

Cantina Paltrinieri

Cantina Paltrinieri е семейна винарна, намираща се в сърцето на Сорбара, в центъра на плодородната провинция Модена. Alberto Paltrinieri е винар трето поколение и заедно с жена си лично участва във всички етапи на производството. Неговият начин на правене на вино е насочен към изява на земята, на която е засадено гроздето. Този район е неразривно свързан с един сорт: Lambrusco di Sorbara, избрал през вековете типичната му песъчлива почва, която придава на вината сухота, свежест и добра минералност, вина със собствен изискан стил, и потенциал за развитие.

Николета Дикова
Виното Radice е ламбруско, правено по така наречения “ анцестрален метод” ( metodo ancestrale): довършва ферментацията си в бутилка, но без последващо отделяне на дрождите и фините утайки. Резултатът е леко мътно пенливо вино със забележителна текстура и свеж аромат на горски ягоди, и малини. Изключително приятно е като аперитив, едно вино за любители, които не се страхуват да експериментират с нови и различни вкусове.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.