BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Ризлинг Рибънууд
Ribbonwood Riesling

Ризлинг Рибънууд

Фрамингам
Алувиалните почви, върху които се разполагат лозовите масиви, позволяват задържане на топлината, спомагаща за доброто зреене на гроздето. Виното е в модерен, по-плодов стил и би могло да се класифицира като off-dry - предлагащо лека сладост.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 12
24,90 лв.
В наличност

Остават само 3 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Ribbonwood Riesling
Ризлинг Рибънууд
2015

Framingham

Framingham е бутикова винарска изба в долината Wairau, регион Marlborough, Нова Зеландия. Разположени върху суха и камениста почва, първите лози са засадени през 1981 с Riesling, и в момента са едни от най-старите в район Marlborough. Във Framingham правят вина с характер и подчертана индивидуалност. Постигат го, като работят на малки партиди с грозде подбрано от различни плотове. Този начин открива много възможности за експериментиране и смесване. Но малките партиди означават ограничени количества, така че докато четете суперлативи за някоя партида, нищо чудно, вече да не можете да я опитате.

Мария Стоева
Заслужава си да се опита този новозеландски десертен ризлинг: много добър баланс с комплексен нос и вкус с нюанси на акациев мед, жълти плодове и финал с ядков привкус, хармонизирани с отлична свежест.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.