BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ripa Bianca IGT
Ripa Bianca IGT

Ripa Bianca IGT

Terre del Ving
Вино получено от 40-годишни лозови масиви с много добра дълбочина във вкуса и аромата. Едно цялостно усещане за финес и елегантност и приятен спомен за лека минералност.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 12
22,90 лв.
В наличност

Остават само 8 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Ripa Bianca IGT
Ripa Bianca IGT
2014

Terre del Ving

Terre del Ving е малка биодинамична изба в Тоскана, създадена от Stefano Gonnelli. Намира се близо до градчето Волтерра, едно от най-очарователните в Тоскана, основано от етруските през X век преди Христа. Избата прави близо 15000 бутилки годишно, работейки изцяло с прочутите тоскански сортове Sangiovese, Malvasia, Trebbiano и по-малко известните Cigliegiolo, Colorino, San Colombano, Malvasia Nera. От инженер Stefano се превръща във винар, оттам и името на проекта, Терре дел Винж, Земите на Винж, тоест Ving- Винж, винарят-инженер. Между такъв обрат в живота и изборът му да отглежда лозята си единствено, следвайки законите на биодинамиката, има емоционална, и философска връзка. Биодинамичните вина носят в себе си една особена, зареждаща енергия. Убедете се сами. Имаме честта нашият селекционер, Николета Дикова да е част от екипа на Terre del Ving, така че препоръката е от първа ръка.

Николета Дикова
Много интересно вино, купаж от три автоктонни тоскански сорта, Требиано, Малвазия и Сан Коломбано. Биодинамичното вино на Стефано е живо, свежо и пълно с енергия. Отлежавайки в бетонови съдове без намеса на дъб виното запазва фино тяло, а специфичният тероар на Podere Borgaruccio му придава дълъг, минерален финал. С хомеопатични дози сулфити и изцяло натурална винификация, това вино е особено подходящо за хора, чувствителни към сулфити.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.