BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Санджовезе Ризерва
Riserva Romagna Cesari

Санджовезе Ризерва

Умберто Чезари
Виното преминава през етап на 2 годишно отлежаване в бъчви от славонски дъб. Разкрива интензивен рубиненочервен цвят с гранатени отблясъци. Пленява със сухо, но плътно тяло и елегантни танини.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
29,50 лв.
22,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Riserva Romagna Cesari
Санджовезе Ризерва
2014

Umberto Cesari

Историята на Umberto Cesari започва през 1960 година с 20 ха лозови масиви, които са разположени в сърцето на Emilia Romagna. Въпреки разширяването на териториите, фокусът винаги остава върху внимателната грижа за всяко едно лозово растение. В момента винарната притежава 175 ха лозя насадени с различни сортове грозде, подбрани спрямо тероара на всеки парцел. Гроздоберът се извършва между септември и октомври. Интересното е, че винарната разполага с 6 сгради /botti/ пригодени само и единствено за стареена на вината. В тях са разположени всички дъбови бъчви - 225л от Френски дъб, 550л. наречение tonneaux и 30hL от Славонски дъб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
88
88


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.