BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Розато Ланге DOC
Rosato Langhe DOC

Розато Ланге DOC

Бредза
Виното прекарва една нощ в контакт с ципите. Характерно и за това италианско розе е наситеният цвят и по-плътното тяло.
  • 750 мл
  • 2018
29,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Rosato Langhe DOC
Розато Ланге DOC
2018

Brezza

Семейство Бредза се грижи за лозята и управлява едноименното винено имение от 1885 г. насам. Джакомо и неговият баща Антонио създават първата си реколта през 1910 г., а днес техните наследници продължават да правят чудесни вина и да пазят традициите, както на семейството, така и на региона. Философията на Brezza е да се винифицира биодинамично и да се създават единствено моносепажни вина, които да разкриват прелестите на различните сортове - Барбера, Долчето, Фрейза, Небиоло. Вината отлежават в славонски дъбови бъчви с размери от 3000 литра и не се филтрират.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.