BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Sebastiano DOC
Sebastiano DOC

Sebastiano DOC

Фатория Сарди
Sebastiano е много специално вино за енолозите, които са го произвели, тъй като носи името на техния дядо. В купажа влиза биологично сертифицирано грозде, което се селектира и бере на ръка. След ферментация, виното старее във френски дъбови бъчви.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
42,00 лв.
29,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Sebastiano DOC
Sebastiano DOC
2015

Fattoria Sardi

Винарната е в северозападната част на Тоскана. Фамилията Sardi е собственик, повече, от двеста години. От трийсетте години на 20-ти век става много популярна с трапезните си вина. Днес, Мatteo Giustiniani и съпругата му Mina управляват и правят вино в семейното имение. Недалеч от морето, в подножието на планини, разположен между две реки, този тероар е специален, и нетипичен за Тоскана. През август и септември нощите стават хладни, а дните остават топли, което е важно за свежестта и аромата на виното. Различните парцели имат изложение от югоизток до югозапад, по хълмовете почвата е глинеста с добра структура. Районът е бил част от империята на Наполеон и отдавна отглежда класическите френски сортове Мerlot и Cabernet Sauvignon заедно с местните Sangiovese, Colorino, Trebbiano, Vermentino, Ciliegiolo. Вината на Fattoria Sardi са винаги свежи с мека, ненатрапчива структура. Имат отлично 100% Vermentino, а розето е откровение.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.