BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Seven Generations Merlot
Seven Generations Merlot

Seven Generations Merlot

изба Седем поколения
Тъмно рубинен цвят и елегантен аромат. Тежко, но същевременно пивко мерло, с мека заобленост и фина танинова структура.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 13.5
52,90 лв.
42,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Seven Generations Merlot
Seven Generations Merlot
2012

изба Седем поколения

Преди много години, през 1878 г., един млад мъж, Илия Рабчев, напуска семейството си в България и заминава за Франция да учи винопроизводство. Четири години по-късно се завръща в родното си село Бяла Черква, за да основе изба „Рабчев“. Почти век по-късно, неговият потомък Любен Рабчев, също напуска България и заминава за Америка. 40 години по-късно, след като сбъдва Американската мечта и натрупва състояние, се завръща в родния край, за да възобнови традицията и направи винарна в село Мечка, на брега на река Дунав. Той не пести средства в оборудването на винарната по най-съвременен начин, а стандартите, които поставя, са от най-високо международно ниво. Френски специалисти изследват тероара и дават висока отценка. Не случайно виното Seven Generations Cabernet Sauvignon 2012 получава, сребърен медал от Concours Mondial de Bruxelles.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.