BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Шато Берлике, Сент-Емилион, Бордо
Chateau Berliquet

Шато Берлике, Сент-Емилион, Бордо

Шато Берлике
Мощните сортове, които са използвани и стареенето в нови дъбови бъчви придават на виното омайващо очарование. Разкрива красив лилав цвят. Танините са стопени и добре интегрирани заедно с плодовата част на виното.
  • 750 мл
  • 2007
  • Алк. %: 12.5
79,00 лв.
65,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chateau Berliquet
Шато Берлике, Сент-Емилион, Бордо
2007

Chateau Berliquet

Chаteau Berliquet е Grand Cru Classé и има едни от най-старите лози в апелация St. Emilion. През 1784, когато голяма част от виното в региона се е продавало с надпис St. Emilion или просто Bordeaux, те вече са слагали името на винарната. Лозята са на средна възраст 40 години, засадени с 75% Merlot и 25% Cabernet Franc. Вината са стилни и елегантни с минерален акцент. През Юли 2017 братя Wertheimer, собственици на Chanel Group, купуват Chаteau Berliquet. Те притежават съседното Chateau Canon, както и Chateau Rauzan Segla в Margaux. Berliquet е винарна, която трябва да следите, защото стремежът към перфекционизъм и свежите инвестиции тепърва ще носят резултати. Прогресът е осезаем в последните години.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
87
87


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.