BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateau Du Breuil
Breuil Cissac

Chateau Du Breuil

Шато Сисак
Купажно вино от типичните за Бордо сортове с феноменален потенциал за отлежаване. Елегантен аромат с препечени нотки. Вкусът е с добър обем, а тялото е плътно таниново.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 12.5
31,50 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Breuil Cissac
Chateau Du Breuil
2012

Chateau Cissac

Chateau Cissac е във владение на семейство Vialard от 1895. Намира се в най- северната част на апелация Haut-Médoc и се радва на същия морски климат: от едната страна устието на река Gironde, а от другата - Бискайският залив играят ролята на регулатор, а боровите гори, които обграждат лозята ги пазят от студените западни и северозападни ветрове. Почвата е предимно пясък и чакъл. Лозята са засадени с 75% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot и 5% Petit Verdot, a средната им възраст е 30 години. Доминира Cabernet и стилът на това вино прекрасно отразява това - един класически Médoc.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
87 Да
Decante World Wine Awards 2015 : Коментирано,Internation Wine Challenge, 2015: Коментирано
87


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.