BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Chateau Cissac
Chateau Cissac

Chateau Cissac

Chateau Cissac
Чакълестите почви в областта О-Медок придават един изключителен характер на това вино. След консумация лесно би могло да се разпознае, оставя запомнящо се усещане за дълъг период от време.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13
39,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chateau Cissac
Chateau Cissac
2014

Chateau Cissac

Chateau Cissac е във владение на семейство Vialard от 1895. Намира се в най- северната част на апелация Haut-Médoc и се радва на същия морски климат: от едната страна устието на река Gironde, а от другата - Бискайският залив играят ролята на регулатор, а боровите гори, които обграждат лозята ги пазят от студените западни и северозападни ветрове. Почвата е предимно пясък и чакъл. Лозята са засадени с 75% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot и 5% Petit Verdot, a средната им възраст е 30 години. Доминира Cabernet и стилът на това вино прекрасно отразява това - един класически Médoc.

Благой Кузмански
Енергично и стегнато тяло с изобилие от черни плодове, пушек и ликорис. Château Cissac е перфектен пример за класическо “кларе” на невероятна цена.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
88
88


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.