BG

  1. Начало
  2. Широка Мелниншка Лоза
Широка Мелнишка Лоза

Широка Мелниншка Лоза

Сийуайнс
Ендемичен сорт, разпространен единствено в района на Мелник. Стари лози, ръчно бране и внимателен подбор на гроздето водят и до максимално качествения продукт. Едно отлично и елегантно вино.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 12.5
12,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Широка Мелнишка Лоза
Широка Мелниншка Лоза
2015

SeeWines

Seewines е българска компания, инвестираща в биодинамично лозарство и винопроизводство в двата най-противоположни края от картата на България - в землището на гр. Каварна и на с. Хърсово, Мелнишко. Гроздето се бере ръчно и се винифицира в близки винарни около Мелник, докато бъде изградена собствена такава в село Хърсово. Seewines подпомагат биоразнообразието в регионите на насажденията и практикуват максимално щадящо и природосъобразно лозарство. Виното пряко отразява микроклиматичните особености на региона, в който се отглеждат лозята и се прави с минимална човешка намеса.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.