BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Санджовезе Сидус Монтекуко DOC
Sidus Montecucco DOC

Санджовезе Сидус Монтекуко DOC

Пианироси
Свежо купажно вино, с добре балансирани плодови и интегрирани дъбови аромати. Виното е отлежавало в големи бъчви от френски дъб в продължение на 10 месеца.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 13.5
29,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Sidus Montecucco DOC
Санджовезе Сидус Монтекуко DOC
2013

Pianirossi

Собственикът Stefano Sincini е известен с работата си в модния бизнес за фирмите TOD’s и Hogan, но през 1999 година открива това прекрасно място в областта Марема, в Тоскана. Поразен от красотата му и потенциала на неговия тероар, събира екип от съмишленици, напътствани от прочутите енолози Carlo Ferrini и Gioia Cresti. Stefano Sincini решава, че място като Pianirossi заслужава свое собствено вино, а не просто копие на успеха на други. Затова редом с традиционното за Тоскана Sangiovese засажда и лози от района на Montepulciano, реорганизирайки плотовете за максимално използване на тероара. Доброто изложение и естественият наклон подпомагат лесното оттичане на водата. С времето лозите на Pianirossi ще се превърнат в модел за новото поколение винарни в Тоскана - със свой стил и индивидуалност. Имението има и прекрасен малък хотел, от прозорците на който можете да се наслаждавате на спираща дъха гледка, както и на дивите животни сред лозите.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
89
89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.