BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Систърс Уайн Киси Амбър
Систърс Уайн Киси Амбър

Систърс Уайн Киси Амбър

Джон Окрос
Киси е местен грузински сорт, който се среща в източната част на страната и е характерен за регион на Кахетия. Виното прекарва между 5 и 6 месеца в квеври, за да се постигне по-богата екстракция.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 14.5
45,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Систърс Уайн Киси Амбър
Систърс Уайн Киси Амбър
2016

John Okros

John Okros e малка фамилна винарна, разположена в гр. Сигнаги, в района на Кахетия в източна Грузия. Подобно на много други производители в Грузия, и за собственика Джон Окруашвили фокусът на винопроизводството се крие в страстта към древните винарски ритуали. Неговите бели и кехлибарени вина са базирани на местни сортове като Ркацители, Мцване и Цоликури, които престояват в големи глинени квеври между 1,5 и 6 месеца. Освен вино, John Okros произвеждат и пет вида Chacha.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.