BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

 1. Начало
 2. Домен ла Таск, Сира, Лангедок-Русийон
Syrah IGP Aude

Домен ла Таск, Сира, Лангедок-Русийон

Домен ла Таск
Гроздето е грижливо селектирано от лозови масиви на възраст от 20 години. След ферментацията 20% от виното отлежава 6 месеца в двугодишни барици.
 • 750 мл
 • 2015
24,90 лв.
В наличност

Остават само 2 броя!

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Syrah IGP Aude
Домен ла Таск, Сира, Лангедок-Русийо
2015

Domaine la Tasque

Domaine la Tasque е малка семейна винарна, в която се произвеждат нови вина от стари лози, под ръковдстовто Джулиет Брус Джоунс, британски Master of Wine и нейния съпруг Саймън Ингман. Лозята се намират съвсем близо до техния дом - в Лангедок - сърцето на Минервоа, в малка долина, заобиколена от диви билки и иглолистна растителност с изглед към древен параклис от IX век. Производството залага на ръчната обработка - за да бъдат създадени най-добрите, богати и ароматни червени вина от Сира и Каринян. Сортът Сира се отглежда в глинено-варовикова почва със сив пясъчен вид, което позволява задържането на вода през целия вегетационен период. Каринян се засажда в Лангедок още през 19-ти век и в днешно време се произвеждат концентрирани, минерални вина, които отразяват красотата на региона. Винарната е изцяло биодинамична.

 • Ивана Тодорова
  Страхотна сира с показателни плодови оттенъци.
  Препоръчвам!
 • Ивана Тодорова
  Страхотна сира с показателни плодови оттенъци.
  Препоръчвам!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.