BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Жигондас "Терас дю Монмирай", Долината на Рона
Terrasses de Montmirail

Жигондас "Терас дю Монмирай", Долината на Рона

Ален Жом
Едно мощно вино, идващо от известния регион “Dentelles de Montmirail” между Пиренеите и Алпите. Този Terrasses de Montmirail e много хармоничен и добре балансиран. Ако искате да го пиете младо, декантирайте първо и охладете до 17°C.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 14.5
48,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Terrasses de Montmirail
Жигондас "Терас дю Монмирай", Д
2015

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.