BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Тренто Брут (пенливо)
Trento Brut Balter

Тренто Брут (пенливо)

Балтер
Ярък сламено жълт цвят със златисти отблясъци, фино и интензивно вино. В аромата се долавят цитрусови плодове и свежи диви цветя. Вкусът е плътен и богат, а газировката го прави изключително пивко.
  • 750 мл
  • 2017
  • Алк. %: 12.5
45,00 лв.
34,90 лв.
В наличност

Остават само 8 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Trento Brut Balter
Тренто Брут (пенливо)
2017

Balter Vigna e Vino

Семейство Balter произвежда грозде от 1872 година, а собствено вино започва да прави през 1990. Десетте хектара лозя са в един плот и се намират на 350 метра височина над град Rovereto, в южната част на район Trentino. Изложението е южно, а в близост е езерото Garda, благодарение на което всеки следобед духа вятър от юг към север. Връзката със земята е това, което семейството иска да изрази с вината си и го прави изключително успешно. Отглеждат се предимно Chardonnay и Pinot Noir за правенето на традиционното вино Lagrain, но също и Merlot и Cabernet Sauvignon за червени, а Sauvignon Blanc за бели.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.