BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pinot Noir Reserve
Pinot Noir Reserve

Pinot Noir Reserve

Domaine Wachau
Лозята се намират около село Weissenkirchen и се намират около южния бряг на река Дунав. В долината на Wachau рядко се среща Пино Ноар, самото вино е изключително ценно. Всеки винен любител трябва да го опита поне веднъж и да се почувства winique.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13
53,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pinot Noir Reserve
Pinot Noir Reserve
2015

Domaine Wachau

Долината Wachau е в Австрия, западно от Виена, по течението на Дунав. Близо 440 хектара лозя се отглеждат от членовете на този кооператив, което е 30 процента от цялата област Wachau. Тези лозя се намират на стръмни тераси, подсилени със стари каменни стени и са обявени за част от световното културно наследство. Известни имена като Achleiten, Kollmitz, Loibenberg и Tausend-Eimer-Berg са част от лозята на Domäne Wachau и го правят единствената винарска изба с вина от всички най-престижни места в региона. Domäne Wachau се стреми към най-високо качество и като член на асоциацията Vinea Wachau Nobils Districtus произвежда вина от категориите Steinfeder, Federspiel и Smaragd. Гроздето се добива от собствените им лозя и не се допуска закупуването на грозде, мъст или вино извън Wachau. Днес, винарната е един от десетте най-добри производители на бяло вино в Австрия.

Благой Кузмански
Този Пино Ноар се произвежда в долината на Вахау от най-големия кооператив в областта - Domane Wachau. Плодът идва от лозовите масиви, които се намират точно до р.Дунав, която е съпроводник на ветрове и по-хладна температура. Изключителен австрийски Пино Ноар с потенциа да отлежава.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.