BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chardonnay Yamhill
Chardonnay Yamhill

Chardonnay Yamhill

Gran Moraine
Шардоне, което е произведено в духа и традицията на Бургундия - фино и елегантно с подчертана минералност. Лозовите масиви са между 500 и 700м. надморска височина, което удължава вегетационния период и гроздето добива богата гама от аромати и вкусове.
  • 750 мл
  • 2014
93,00 лв.
В наличност

Остават само 10 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chardonnay Yamhill
Chardonnay Yamhill
2014

Gran Moraine

Името Gran Moraine произлиза от катастрофалните наводнения и придвижвания на ледници в северната част на Willamette Valley, щата Oregon през последната ледена епоха. След себе си те оставят сухи реки от камъни, подобно на Côte-d’Or в Бургундия (и Морените на Витоша, които са доста по-големи). Близо 90 хектара в Yamhill-Carlton AVA (American Viticultural Area или Американски Лозарски район) са засадени с класическите бургундски сортове Pinot Noir и Chardonnay. Този район е класифициран през 2004, за да се обозначи мястото с най-старите, базирани на морски седименти, почви в цялата Willamette Valley. Заедно с климата, те създават условия за правене на вина със специфичен и различен от този на съседните райони профил. Това са Орегонски вина в традицията и духа на класическите Бургундски.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.