BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. За нас
  3. Екип

Екип

Опознайте нашите специалисти

Благой Кузмански

Благой Кузмански

Главен Сомелиер

Благой Кузмански живее и работи като сомелиер в Лондон, преди да се върне в България, за да стане ключвова част от екипа на Seewines. Наскоро получи WSET Diploma (Wine & Spirit Education Trust). Подготвя се за Мастър Сомелиер (MS) – изпит, смятан сред професионалистите за най-трудния в областта. Учебните занимания обаче не свършват с това. Както той самият казва: ден, без да научиш нещо ново, е пропилян ден. Подготвя се още за Vinitaly International Academy, Sud de France Master Level - Programme, Sherry Educator и други.

Всичко, което прави, е свързано с вино. Обича колекцията си от книги за вино, а всяка свободна минута не спира да планира следваща визита из някой от винените региони по света. Пътува много и работи много. Благой впечатлява с познанията си, а ентусиазмът и енергията му са заразителни. Неговите селекции за Seewines ще ви очароват и изненадват.

Петър Бакалов

Сомелиер в развитие

Петър прекарва 5 години във Франция, където открива и страстта си към виното. Учи магистратура, свързана с управление и маркетинг на виното в Бордо. По време на обучението си прави едногодишен стаж в една от реномираните изби в региона на Бордо - Château Pape Clément. Той продължава да живее и да се учи в света на виното. Вече е сертифициран от The Court of Master Sommeliers, като в момента се подготвя за следващото ниво изпити. Възпитаник на френската винена школа, Пепи винаги ще ви даде добър съвет – oт висококачествен червен бордо купаж, през минерално шардоне от Шабли или ароматен и елегантен ризлинг от Алзас, до extra brut бутиков Шампан.

Петър Бакалов
Мария Стоева

Мария Стоева

Тероар от Бургундия до Сакар

Мария е от първите дами на новото българското винопроизводство. През 2016 г. печели приза "Млад енолог на годината" на Съюз на енолозите в България. Еноложкото си образование стартира във франкофонския филиал на УХТ-Пловдив и по-късно е избрана да довърши образованието си в Дижон, Франция, където се дипломира с Национална френска Диплома (DNO) за магистър-енолог. Там събира опит в 3 изби в Бургундия и Бордо. В Бургундия е част от регионалния етап на конкурс Vinalies, както и член на Асоциацията на сомелиерите в Бургундия. От 2015 г. е енолог на Винарна Братанови, Южен Сакар.

Мария е енолог от Френската школа и възгледите ѝ за тероара и неговото извеждане на преден план тепърва ще ни донесат много интересни и приятни моменти с нейното вино. За Seewines е щастие да сме един екип, а за нашите клиенти - преимущество.

Николета Дикова

Биодинамичният производител

Николета завършва еноложкото си образование в Италия с магистратура по енология и маркетинг на виното. Работи в сферата от 10 години, с насоченост към натурални и занаятчийски вина. Тя се обучава понастоящем в програмата на The Institute of Masters of Wine (London) - организация със световно реноме, която вече шестдесет години насърчава професионализма и познанието за изкуството, науката и бизнеса с вино.

Николета е част от екипа на биодинамичната изба Terre del Ving в Тоскана, автор на статии, лектор, международен винен съдия и наш селекционер.

Николета Дикова

Научете повече за екипа

Елена
Комуникативна и чаровна, Елена е поела грижата за нашите корпоративни клиенти. Можете да разчитате на нея за всякакви събития, свързани с виното, както и да зареждате регулярно Вашето заведение с продукти от селекцията на нашите сомелиери.
Нели
Отговаря за всеки и за всичко. Управлява, наставлява и мотивира екипа. Тя е човекът, който следи работата на всички да има една посока - щастливи клиенти, които пазаруват удобно, приятно, лесно и се връщат отново, защото това ги кара да се чувстват Winique.
Денис
Отговаря за логистиката на Вашите вина. С Денис всичко пристига на място и навреме. Има богат опит в директните продажби и грижата за клиента. Старае се да получите отличното Winique обслужване.
Илияна
Грижи се за нюансите на всеки елемент. Ръководи екип, организира системите, логистиката и всичко, което допринася за това Winique преживяване в нашия винен магазин.
Мариана
Тя е енолог с огромни познания. Активно участва в подбора на вина и е на Ваше разположение, когато Ви потрябва професионална консултация или приятелски съвет - за каквото и да Ви интересува от света на виното.
Мартин
Следи за гладкото протичане на всеки процес в нашия онлайн винен магазин. Внимателно проучва Вашите вкусове и предпочитания, за да Ви осигури приятно, удобно и Winique пазаруване.
Ради
Тя с радост отговоря на всички Ваши запитвания, разрешава всяко Ваше затруднение и приема поръчки за любимите Ви вина. Грижи се да затворите с усмивка телефона.
Понеделник - Петък: 8:30 до 17:30
Нед
Нед се грижи за това да сте винаги информирани за всички активности на Seewines. Ежедневния анализ на всички онлайн канали за комуникация, които използвате му помага да развива и подобрява онлайн присъствието на бранда с цел повишаване на Вашето задоволство.
Весела Тодорова
Весела Тодорова
editor at wine industry

Сайта е страхотен! Удобен за ползване, човек лесно открива, каквото търси, дори повече! Като любител на виното съм възхитена от това, което намерих! Благодаря Ви!

Надя Павлова
Надя Павлова
editor at wine industry

Любител съм на виното и съм много приятно впечатлена от този сайт, който ми предостави освен нови, непознати  за мен марки, но и сортове. Лесно и достъпно може човек да си достави наслада. 

Emilia Bradford-Georgieva
Emilia Bradford-Georgieva
editor at wine industry

За мен бе истинско удоволствие да стана клиент на Seewines. От една страна отдавна не бях попадала на онлайн магазин подреден толкова добре. Всичко е направено много интуитивно за потребителя, което улеснява работата с него. От друга страна богатия асортимент, който поддържат, както и качеството на предлаганите от тях продукти, за мен са индикация за високия професионализъм, което от своя страна затвърждават желанието ми да стана техен редовен клиент.

ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
editor at wine industry

Благодаря Seewines! Страхотен екип, уникално обслужване!

Весела Попова
Весела Попова
editor at wine industry

Бях много приятно изненадана от сайта ви! Отдавна не бях попадала на нещо толкова добро - наистина богата селекция, която да задоволи и най-изтънчените вкусове, чудесна идея за подарък и възможност да опиташ вина от най-добрите изби в страната и Европа! С една дума - сайт за ценители! При това - лесно, удобно и бързо! Препоръчах го на всичките си приятели!