BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. За нас
  3. Екип

Екип

Благой Кузмански

Благой Кузмански

Главен Сомелиер

Благой Кузмански живее и работи като сомелиер в Лондон, преди да се върне в България, за да стане ключвова част от екипа на Seewines. Наскоро получи WSET Diploma (Wine & Spirit Education Trust). Подготвя се за Мастър Сомелиер (MS) – изпит, смятан сред професионалистите за най-трудния в областта. Учебните занимания обаче не свършват с това. Както той самият казва: ден, без да научиш нещо ново, е пропилян ден. Подготвя се още за Vinitaly International Academy, Sud de France Master Level - Programme, Sherry Educator и други.

Всичко, което прави, е свързано с вино. Обича колекцията си от книги за вино, а всяка свободна минута не спира да планира следваща визита из някой от винените региони по света. Пътува много и работи много. Благой впечатлява с познанията си, а ентусиазмът и енергията му са заразителни. Неговите селекции за Seewines ще ви очароват и изненадват.

Петър Бакалов

Сомелиер в развитие

Петър прекарва 5 години във Франция, където открива и страстта си към виното. Учи магистратура, свързана с управление и маркетинг на виното в Бордо. По време на обучението си прави едногодишен стаж в една от реномираните изби в региона на Бордо - Château Pape Clément. Той продължава да живее и да се учи в света на виното. Вече е сертифициран от The Court of Master Sommeliers, като в момента се подготвя за следващото ниво изпити. Възпитаник на френската винена школа, Пепи винаги ще ви даде добър съвет – oт висококачествен червен бордо купаж, през минерално шардоне от Шабли или ароматен и елегантен ризлинг от Алзас, до extra brut бутиков Шампан.

Петър Бакалов
Весела Тодорова
Весела Тодорова
editor at wine industry

Сайта е страхотен! Удобен за ползване, човек лесно открива, каквото търси, дори повече! Като любител на виното съм възхитена от това, което намерих! Благодаря Ви!

Надя Павлова
Надя Павлова
editor at wine industry

Любител съм на виното и съм много приятно впечатлена от този сайт, който ми предостави освен нови, непознати  за мен марки, но и сортове. Лесно и достъпно може човек да си достави наслада. 

Emilia Bradford-Georgieva
Emilia Bradford-Georgieva
editor at wine industry

За мен бе истинско удоволствие да стана клиент на Seewines. От една страна отдавна не бях попадала на онлайн магазин подреден толкова добре. Всичко е направено много интуитивно за потребителя, което улеснява работата с него. От друга страна богатия асортимент, който поддържат, както и качеството на предлаганите от тях продукти, за мен са индикация за високия професионализъм, което от своя страна затвърждават желанието ми да стана техен редовен клиент.

ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
editor at wine industry

Благодаря Seewines! Страхотен екип, уникално обслужване!

Весела Попова
Весела Попова
editor at wine industry

Бях много приятно изненадана от сайта ви! Отдавна не бях попадала на нещо толкова добро - наистина богата селекция, която да задоволи и най-изтънчените вкусове, чудесна идея за подарък и възможност да опиташ вина от най-добрите изби в страната и Европа! С една дума - сайт за ценители! При това - лесно, удобно и бързо! Препоръчах го на всичките си приятели!