BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. За нас
  3. Вино и Изкуство

Вино и Изкуство

Pablo Picasso

В Seewines вярваме, че изкуството е най-отличителният белег на човешката култура, това, което променя простото съществуване, превръща го в Живот и ни прави истински Човеци.

Затова приехме за своя кауза подпомагането на младите таланти в тяхното израстване. Децата, които изучават и се занимават с изкуство, развиват своето въображение и креативност, разширяват мирогледа си и придобиват повече увереност. Дължим на всяко дете шанса да бъде артист и да порасне артист.

В това дело търсим партньорство с различни фондации, институции, инициативи, работещи със и за децата и тяхното израстване чрез изкуството:

Фондация "Изкуството и детето" - https://www.artandchild.org/index.php/za-fondatziyata, където вниманието е насочено към откриване на потенциала и таланта на децата и обучението им в сферата на изкуството - "отключване" на сетивата им за изкуството.

Концерт-фестивал "Различни, но заедно” - инициатива на Арт-център Кърнолски - http://karnolsky.eu/bg инициативи , чиято основна идея е деца и младежи от различни социални прослойки и етноси, с различно вероизповедание и традиции, да пеят и танцуват на една сцена с цел формиране култура на толерантност.

Чрез покупката си на вино Вие ставате съпричастни с каузата ни, тъй като Сийуайнс Логистикс АД се обявява в подкрепа на Децата и Изкуството.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти и ни помагате в тази наша кауза - да дадем повече шанс и възможност на нашите деца, бъдещето на България, да покажат, развият и растат с талантите си - защото, както е казал Пикасо, всяко дете е артист, проблемът е да остане такъв и когато порасне...

Pablo Picasso 2

Seewines за пореден път доказа, че подкрепя изкуството, партнирайки си с галерия "Оборище 5" за осъществяването на 8 събития на културата и изкуството в рамките на 1 година. Първото от тях е бутиков Jam Session на Кралския Концертгебау оркестър и приятели от Лондон и София на 23.10.2019 г.