BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. За нас
  3. Winique experience

Winique experience

Winique Experience

Winique Experience

Хубавото вино има аура. Още с отварянето Ви изпълва с аромати, огряни от слънцето склонове, история, съдби. Когато го споделите, става още по-хубаво, защото споделянето е тук много преди социалните мрежи да го направят феномен.

Хората, мястото и виното създават уникални моменти и преживявания, които в опита си да опишем нарекохме WINIQUE. Преживявания отвъд цвета, мириса и вкуса, които са комплексни, приятни и дълбоки, и заслужават уникално име.

Ще се стремим да Ви създаваме Winique моменти - когато пазарувате, просто разглеждате и четете или заедно се разхождаме из някоя точка на света, отваряйки бутилка след бутилка - моменти, пълни с емоции, вкусове и аромати. Защото точно тогава искаме да Ви накараме и Вие да се почувствате Winique.

Не се описва лесно нещо, съставено от много елементи, които заработват в хармония, за да изградят цялото, но със сигурност ще положим много усилия да го усетите.

Правим Seewines за самите нас и за всички големи и малки познавачи, ценители или тепърва пристъпващи ентусиасти, за всички които биха искали да се наслаждават на виното и да се потопят в неговата winique-алност. :)

Добре дошли в seewines, където всичко е winique и Вие ще сте обградени от грижи и внимание, защото …всяко вино е различно и единствено, а моментът на насладата му - един неповторим отрязък във времето.