BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Zinfandel Mendocino County
Zinfandel Mendocino County

Zinfandel Mendocino County

Edmeades
Избата е известна със своя ненадминат Зинфандел в лимитирано количество. Виното е дръзко, с отличителен характер и индивидуалност. За производство се използва грозде от най-добрите крайбрежни планински лозови масиви в Mendocino Countу.
  • 750 мл
  • 2013
32,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Zinfandel Mendocino County
Zinfandel Mendocino County
2013

Edmeades

Винарна Edmeades е в северната част на Калифорния в Mendocino County. Историята й започва през 1963 година, когато Dr. Donald Edmeades, кардиолог от Пасадена, засажда 10 хектара лозя и става първият производител на грозде в района. Самата винарна и марката Edmeades стартира през 1972 г. През 1988 година Kendall-Jackson закупува винарната с лозята й. Благодарение на суровия климат в крайбрежните планини на графство Mendocino, Edmeades прави Zinfandel с отличителен характер и индивидуалност. Във винарната се подхожда деликатно, като се цели всяко лозе да получи пълно изражение в произвежданите вина. Edmeades са известни със своите лимитирани серии Zinfandel от едни от най-старите и най-високите места в окръг Mendocino, за които печели златни медали и високи оценки от критиците. Това е винарната, която де факто създава славата на богатия и наситен планински Zinfandel.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.