Безплатна доставка над 89лв.

Седмица на Совиньон Блан

На фокус през тази седмица ще бъде един от най-известните сортове бяло грозде, а нашите сомелиери са подготвили страхотни оферти за вас.

Седмица на Совиньон Блан

На фокус през тази седмица ще бъде един от най-известните сортове бяло грозде, а нашите сомелиери са подготвили страхотни оферти за вас.

  1. Home
  2. Седмица на Совиньон Блан СТАРА
Filter
1 - 10 of 10 results
hearth icon
Колорито Совиньон Блан 2021
Black Sea region, Bulgaria
Sauvignon Blanc
BGN 16.90
hearth icon
Pouilly Fumé Pascal Jolivet 2020
Loire Valley, France
Sauvignon Blanc
BGN 62.90
hearth icon
Galmitz Sandsteing Sauvignon Blanc 2017
Steiermark, Austria
Sauvignon Blanc
BGN 39.90
hearth icon
Zieregg Sauvignon Blanc 2016
Steiermark, Austria
Sauvignon Blanc
BGN 119.90
hearth icon
Sernau Konig Sauvignon Blanc 2016
Steiermark, Austria
Sauvignon Blanc
BGN 106.90
hearth icon
Sauvignon Blanc "Los Espinos", Valle Central 2021
Chile
Sauvignon Blanc This lively little Sauvignon is bursting with vibrant zesty ...
BGN 15.90
hearth icon
Sauvignon Blanc "Los Espinos", Valle Central 2022
Chile
Sauvignon Blanc This lively little Sauvignon is bursting with vibrant zesty ...
BGN 15.90