Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 89 лв.!

Малинови вина

В селекцията на Seewines ще откриете най-добрите екземпляри от България. 

Прочетете повече
  1. Начало
  2. Вино
  3. Вид вино
  4. Малинови вина
Empty box icon

Няма намерени продукти

За съжаление не успяхме да открием търсените от Вас продукти.

Малината е плод, към който никой не остава равнодушен, особено обичащите сладки десерти. Дори и хората, които не са особено привързани към сладкото, са открили начин, по който да могат да се насладят на малините - от плодовете им се приготвя чудесно плодово вино - ароматно и сладко, напомня леко на ликьор и е с красив рубинен цвят. В селекцията на Seewines ще откриете най-добрите екземпляри от България.  

Как се прави малиново вино?
За приготвяне на малиново вино най-подходящи са червените сортове малини. Използва се традиционна методика на ферментация, като е възможно след това чисто малиновото вино да се купажира с друго вино. Може би най-добрият бленд се получава с Мерло, но не е за подценяване и комбинацията с Каберне Совиньон.  

Как да изберем и консумираме малиново вино?
Поради естествената си сладост и аромат, малиновото вино е лесно за възприемане и консумация дори самостоятелно, леко охладено. Традиционно ниският му алкохолен градус също допринася за бързата му популяризация. Комбинирайте смело със сирена и десерти, особено когато виното е бленд с Мерло.