Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Доставка

Доставка

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

 

Стандартната доставката на продукти от сайта на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН до КЛИЕНТ е безплатна при поръчки над 119.00 лв. В противен случай се заплаща сумата от 6.90 лв. за доставка с куриер на Сийуайнс до адрес в рамките на град София и до офисите на Спиди в цялата страна, и 9.90 лв. за доставки до адрес с куриерска фирма Спиди. 

Експресна доставка  до 4 часа от вашата поръчка е налична само в рамките на град София до 18.00ч. всеки ден от понеделник до петък и е на стойност от 14.90 лв

Извършваме доставки на вино почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Виненият Ви колет пътува в специална обезопасяваща продукта опаковка, а при нужда и с пълна застраховка!

Всички поръчки постъпили до 17:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на следващия (освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт). Всички останали поръчки се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, следващ деня на подаване на поръчката.

Можете да изберете датата на доставка като уточните това по време на Вашето пазаруване.

Срокът на доставка зависи от наличността на избраните продукти. Точното време на доставка за всеки продукт ще откриете на продуктовата страница на съответния продукт.

Графикът за изпълнение на доставки в страната можете да видите тук.

Доставките за гр. София се извършват от нашия приветлив куриер по следния график:

В работни дни от 9:00 до 17:00 ч. Към момента не доставяме през уикенда и официални празници, за което се извиняваме, но ако имате желание да получите поръчката си в такъв период, моля проверете възможностите в нашия център за обслужване на клиенти. Телефон за връзка: 0700 20 202

  1. При използване на код за отстъпка (включително Gift карта), сумата на поръчката след приспадане на кода за отстъпка се счита за финална такава. Ако сумата е под стойността на поръчка за безплатна доставка, последната следва да се заплати от страна на клиента по обявените тарифи в секция ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА.
  2.  
  3. При поръчка на стоки с доставка магазин Галерия, поръчката се пази до 7 дни от дататa на доставката, след което поръчката бива анулирана и ако последната е заплатена, сумата за нея се възстановява по банков път.