Free delivery over 119lv
  1. Home
  2. Spirits
  3. Gin and Tonic
  4. Джин Уитли Розов Грейпфрут 43%, 0.7л

Джин Уитли Розов Грейпфрут 43%, 0.7л

In stock - delivery within 24 hours on working days for Sofia.
Art. # 2324

Whitley Neill е награждаван дестилатор и семеен бизнес със страст към създаването на спиртни напитки от 1762 г. Прави се от 100% зърнен спирт, в който се настойва ботаниката, преди да бъде дестилиран в красив античен меден съд на над 100 години, наречен „Констанс“. 

В добрите барове, където поднасят коктейлите както трябва, може и да нямат време да ви разкажат цялата история, докато ви правят напитка, но веднага ще познаете Whitley Neill по увлекателния дизайн на бутилките – цветни, всяка с отличителни шарки и най-вече различно съчетание от ботаники.

More about this product

Whitley Neill

Whitley Neill

Джин Whitley Neill: 250 г. семейни ботанически тайни „Първата ми среща с джина се свежда до това, че открих колекцията от бутилки, скрити под стълбите в къщата на баба. Понеже си падах любопитен, бях нетърпелив да разбера повече за тази чудата течност. Моето любопитство спрямо сложния процес на дестилацията беше се проявило.“ Така описва първите си спомени от джина и от семейния бизнес Джони Нийл. Както името му издава, той е наследник на Уитли Нийл, който преди повече от 250 години дава начало на най-продавания във Великобритания днес премиум джин. Между двамата мъже има още 6 поколения, запазили добрата репутация на бранда и развивали традицията през вековете. Whitley Neill е награждаван дестилатор и семеен бизнес със страст към създаването на спиртни напитки от 1762 г. Прави се от 100% зърнен спирт, в който се настойва ботаниката, преди да бъде дестилиран в красив античен меден съд на над 100 години, наречен „Констанс“. В добрите барове, където поднасят коктейлите както трябва, може и да нямат време да ви разкажат цялата история, докато ви правят напитка, но веднага ще познаете Whitley Neill по увлекателния дизайн на бутилките – цветни, всяка с отличителни шарки и най-вече различно съчетание от ботаники.

All wines of the same producer

Customer reviews

No reviews available

Be the first to review