Безплатна доставка над 119 лв.

Zieher Glass INTENSE

In stock - delivery within 24 hours on working days for Sofia.
Art. # 3762

Чаша за разкошни и мощни бели и червени вина, за пикантни и високо киселинни бели и червени вина, за млади и средно отлежали Бордо вина. 

Постепенно стесняващият се към върха конус интензивно усилва ароматната атака, тъй като ароматните молекули вече са добре разгърнати в основата, която е своеобразен вид "декантер в чаша". Киселините се усещат отлично структурирани в плодовия букет и допълват разкошното усещане за мощ и плътност. Тази чаша ви осигурява интензивна аерация, което я прави особено подходяща за вина, които имат нужда от декантиране.

More about this product

Zieher

Zieher

Zieher - един от най-престижните производители на glass ware от Австрия, е въплъщение на иновативен дизайн във висококачествена изработка! Уникалните чаши за вино и необикновените декантери очароват любителите на виното по целия свят. Изцяло ръчно изработени, всяка чаша, всеки декантер и аксесоар, са истинско произведение на стъкларското изкуство. Работят с най-добрите дизайнери за най-добри резултати, като специфичната форма на всеки продукт е подчинена само на едно единствено нещо - да разкрие красотата на виното като божествена напитка. Всеки продукт с марка Zieher (Циер) е наистина близък до съвършенството.

All wines of the same producer

Customer reviews

No reviews available

Be the first to review