Free delivery over 119lv
  1. Home
  2. Blog
  3. Behind scene
  4. Избор на вино за подарък в 5 лесни стъпки

Избор на вино за подарък в 5 лесни стъпки

30.11.2018
Autor: Seewines Admin

ПЪРВА - ценови диапазон

С това решение можете, сериозно да облекчите процеса на търсене. Ще възникнат и други въпроси, но на първо време, това ще Ви даде реалистична насока и ще лимитира безкрайното разнообразие до по-обозрими размери. Водете се от значимостта на повода и близостта с получаващия в определяне на вярното ниво.

 

ВТОРА - сезон

Виното има своите сезони, за да не ни е скучно през цялата година. Независимо от повода или получателя на подаръка, съобразете се със сезона. Това ще Ви спести неудобството да се появите на коледно парти с неподходяща бутилка. Оставете розетата и белите, предимно в пролетта и лятото, а червените и плътни вина за есента и зимата. Шампанското не признава сезон, заради престижа, който носи, но и там можете да подберете по-игриви и леки варианти за топлото време навън.

 

ТРЕТА - получател и повод

При всички случаи, ще е хубаво, да познавате максимално добре получателя. Това ще направи подаръка Ви много личен, значим и симпатичен. Но не винаги случаят е такъв и тогава, на помощ идват нашите простички съвети, които да направят пазаруването на подаръци приятно и лесно.

 

ЧЕТВЪРТА - съвет

Можете да следвате нашите внимателно подбрани предложения в секция Подаръци, за да намерите най-подходящо решение. Ако сте загубили първоначалната увереност, че знаете, какво Ви трябва, пишете или ни позвънете, или се отбиите в Галерия Seewines, на бул. България 106.

 

ПЕТА - презентация

Опаковката може да направи един подарък по-сърдечен и изразителен, но не се подвеждайте - не може да го направи по-скъп. Важно е да изберете стилна опаковка, която да подхожда както на повода, така и на виното, което ще подарявате.

MoreBehind scene

Willamette Valley AVA

Willamette Valley AVA

from Seewines Admin , 25.10.2018
Каталуния

Каталуния

from Seewines Admin , 14.01.2019
Хилядолетна винена история

Хилядолетна винена история

from Seewines Admin , 17.01.2020
Mendocino County

Mendocino County

from Seewines Admin , 25.10.2018