Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 89 лв.!
  1. Home
  2. Blog
  3. Videos
  4. Причини да стана член на винен Клуб?

Причини да стана член на винен Клуб?

29.06.2018
Autor: SeeWines

На първо място - защото харесвам вино

Виното е удивителна напитка, с история дълга, почти колкото човешката. Изглежда, винаги сме правели вино и то все по-добро. Виното е многопластово и в него се преплитат събития, съдби и епохи, които оставят своя отпечатък във вкуса и ароматите му. Колкото повече знаете и разбирате виното, толкова повече има да научите, а за един любопитен към живота човек, това е прекрасно приключение. Милиони аромати и вкусове се преплитат и очароват с невероятните си комбинации и истории, които разказват. Правилно подбраното вино прави яденето още по-интересно и вкусно, както и храната разкрива други страни на виното. Виното придружава дълги и приятни вечери с приятели и близки, в сладки приказки и смях. Накрая, но не на последно място, виното е прекрасен повод да пътувам и посещавам безкрайно красиви места. (И ако горните доводи не са достатъчни, мога да добавя още, че чаша-две на ден имат положителен ефект върху здравето.)

На второ място - защото не го мисля

Хубаво е, като знам, че моите бутилки ще си пристигнат в уречения ден, на уреченото място и в уречения час. Няма да обикалям града, да няма къде да паркирам или да тичам в дъжда с кашон в ръце. Ако ми трябва повече или се обаждам, или влизам на сайта в моя профил и си заявявам. Пристига навреме, в сигурна опаковка и гаранция за качеството. Ако ми е останало време, може да се поразходя из различните секции и да си избера нещо, което не съм опитвал. Всеки, който пие вино, непрекъснато опитва нови и нови територии, вкусове, стилове, сортове и трупа опит, и любими вина. Някой ден ще започна и да събирам колекция от тях. По-добри са от снимки. Отпиваш и се пренасяш с цялото си същество във времето и мястото, където за първи път си срещнал и харесал това вино. Събужда се някакъв приятен момент и история. Накрая, но не на последно място, няма ангажимент. Мога да прекъсна за месец, мога да се отпиша и запиша пак, да се запиша в още един различен клуб, както ми е удобно.

На трето, но не и по важност, място - защото е клуб

Клуб ще рече, че не съм сам, че съм сред съмишленици. Пиенето на вино в компания е сред най-приятните форми на социализация, някога измисляни от човека. Но най-важното е, че клуб означава, че някой се грижи за мен. Когато пазарувам, това е особено приятно. Някой знае къде и как да отнесе това, което съм си харесал, знае, как да ме изненада приятно всеки месец и да направи от това един цял забавен уикенд с приятели на тема вино и ядене. Може да изпрати за рождения ден на другар от онова вино, което го пихме на онова пътуване и той много го хареса. Изобщо, някой знае много повече от мен и винаги мога да се доверя, да поискам съвет или препоръка, какво да пия, в какво и с какво да го пия, дори и с кого, и кога да го пия.

Просто удивително, winique! Трябва да опитате сега.