Free delivery over 119 BGN
  1. Home
  2. Blog
  3. Wine and Food
  4. Тайната кутия на откривателя

Тайната кутия на откривателя

16.10.2024
Autor: Seewines

ОЧАКВАЙТЕ НЕЩО ИЗНЕНАДВАЩО И РАЗЛИЧНО!


 

Тайната кутия на откривателя е истинско съкровище, което ще ви отведе на незабравимо
 гастрономично приключение! 


При отварянето ѝ, ще бъдете посрещнати от ароматната симфония на изискано вино и гурме деликатеси, внимателно подбрани, за да създадат перфектната комбинация.


В кутията ви очаква бутилка червено вино от Италия, която разказва историята на своите лозя и традиции. С аромати на ситни червени и черни горски плодове, сушени подправки и вишни, обещаващо да задоволи най-изискания вкус. Съпътстващи я гурме специалитети с фокус на Италия. Всяка съставка е избрана с грижа, за да допълни и обогати изживяването.
Тайната кутия на откривателя е идеалният начин да се насладите на нови вкусове, да изненадате приятелите си или да направите специален жест към любимите си хора. 
 
 

 

 

Какво ще намерите в тайната ни кутия ?
Не можем да издадем всичките си тайни, но нека открехнем завесите. 
 

Бутилка червено вино от Tenuta di Angoris - семейна винарна, чиято история винаги е била свързана със семейство Локатели. Основана е през 1648 г. от барон Локатело Локатели, а от 1968 г. се управлява от семейството на Джулио Локатели. Имението бележи възход в производството на вино, от което се възхищават познавачите на тероарите. С постоянно отношение към околната среда фамилията произвежда вино от три региона - Collio, Friuli Colli Orientali и Friuli Isonzo. Линията вина на Villa Locatelli произхожда от лозята в равнината, в района на Friuli Isonzo, докато от хълмистите тераси, на областите Collio и Friuli Colli Orientali, идва гроздето за производството на Линия вина Angoris. Отдадени на грижата за производство на вино, фамилията казва, че в тяхната изба виното намира по магически начин формата, която тяхната философия иска да даде.


 

Италиански гурме продукти от Filotea и Zanetti.  
Filotea се намира в региона Марке в източна Италия, между Апенините и Адриатическо море. Те са малка компания, посветена на опазването на историята на Marche и майсторството в производството на паста. В допълнение към производството на тестени изделия за продажба по целия свят, те управляват и Filotea Pasta Experience Store в Анкона, Италия. 
Filotea е посветена на традиционните рецепти и методи за тяхната паста – използвайки най-качественото брашно от грис от твърда пшеница и пресни яйца от фермата. Те използват бронзови матрици за рязане на пастата, ръчна обработка и дълго време за сушене за страхотна текстура и вкус.
Обичаме Filotea не само заради отдадеността им на качествен хранителен продукт, но и заради креативното им опаковане. Те непрекъснато се развиват, очакват модата и се стремят пакетите им да бъдат забелязани. Те вярват в изкуството и дизайна, както и в това, че италианската креативност успява да направи страхотни неща.
 




Вино аксесоари изненада като финален щрих. Отпуснете се, насладете се на приключението и открийте изкушенията в тази невероятна кутия

 

 

Количествата са ограничени. Първите печелят. Тайната кутия на откривателя ще бъде налична до изчерпване на количествата.