Free delivery over 119lv
  1. Home
  2. Blog
  3. Wine for collectors
  4. MOËT & CHANDON ОЗАРЯВА ПРАЗНИЧНИЯ СЕЗОН С ВЪЛНУВАЩИ БАЛОНЧЕТА ​​ШАМПАНСКО И СВЕТЛИННО ШОУ

MOËT & CHANDON ОЗАРЯВА ПРАЗНИЧНИЯ СЕЗОН С ВЪЛНУВАЩИ БАЛОНЧЕТА ​​ШАМПАНСКО И СВЕТЛИННО ШОУ

14.12.2022
Autor: Seewines Admin

Този зимен сезон Moët & Chandon за втора година ще отпразнува вълнението да бъдем заедно по празниците с поредица от впечатляващи и елегантни събития в най-големите градове по света. Така марката ще продължи своята вековна традиция в умението да празнува, което тя нарича „savoir-fête“, както и в своята щедрост. Всички приятели на най-обичаното шампанско по света ще посрещнат новата година с вдигнати чаши с  Moët Impérial, като така ще спазят традицията „Тост за добра кауза“, с която Moët & Chandon  подкрепя благотворителни инициативи по целия свят. А кулминацията ще бъде грандиозен светлинен спектакъл.

ИКОНАТА НА ПРАЗНЕНСТВАТА ОТ 1743 г.

Дългата история на грандиозни новогодишни събития, датираща от 1743 г., превръща Moët & Chandon в световна икона на празненствата. 

Преди векове уникалният стил на шампанското успява да възхити кралските дворове на Европа и да плени мадам дьо Помпадур – не само довереница на крал Луи XV, но и може би една от първите влиятелни личности в света. Сервирано в Белия дом в началото на 1900 г. и част от празненството за коронацията на Едуард VII и Елизабет II, от самото си начало Moët & Chandon кани света да създаде бляскава атмосфера и да сподели незабравимите моменти.

Когато легендарният нощен клуб Studio 54 отваря врати през 1977 г., Moët & Chandon се превръща в незаменимата напитка на Ню Йорк: почетен гост по време празненствата на цял списък от знаменитости, дефинирали бляскавия начин на живот в града през епохата.

През 1993 г. вълнуващите балончета на Moët & Chandon озаряват и околосветското пътешествие на емблематичния балон с горещ въздух, който се връща у дома в замъка Версай точно навреме за 250-годишнината на Moët & Chandon. Със същата енергичност марката придава блясък през 2006 г. и на Статуята на свободата в Ню Йорк. 150-годишнината на Moët Impérial през 2019 г. пък е още една ярка искра светлина в историята на шампанското.

През този празничен сезон Moët & Chandon ще разгърне легендарното си умение да празнува „savoir-fête“, за да отбележи щастливите моменти, в които всички сме заедно, с вълнуващите балончета на шампанското си и с ефектно светлинно шоу – кулминация на всяко събитие. От ослепителните фойерверки, които някога са осветявали кралските дворове на Европа, до днешното спиращо дъха шоу, Moët & Chandon продължава да внася светлина в радостните празненства по света.

 

pastedGraphic.png
pastedGraphic_1.png

 

ВЪЛНУВАЩИТЕ СЪБИТИЯ НА  MOËT & CHANDON ПО СВЕТА

Празничният сезон е, за да създадем и споделим незабравими моменти заедно. А как,  ако не с балончетата на Moët & Chandon и фойерверки. За втора година марката представя завладяващата поредица от бляскави партита в чест на моментите заедно в повече от 20 града по света. 

Желанието на Жан-Реми Моет, внук на основателя на Moët & Chandon, е да сподели магията на шампанското с целия свят и неговите елегантни и вълнуващи балончета да събират хората заедно. В този дух, от средата на ноември до навечерието на Нова година, Moët & Chandon организира поредица от събития, за да отбележи празничния сезон по целия свят.

Отличителната черта на тези изключителни събирания е, че се обединяват около Moët Impérial и неговата способност, като най-популярното шампанско на земята, да се харесва на всички култури и навсякъде. Универсалната му привлекателност е онази специалната съставка, нужна на всяко парти, независимо дали е голямо или малко.

pastedGraphic_2.png


ТОСТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРИРОДАТА И ОБЩНОСТИТЕ 

Отличителен момент във всяко новогодишно празненство на Moët & Chandon е вдигането на тост за добра кауза. И тази година няма да направи изключение. 

За да увековечи традицията, създала величието и щедростта на марката, Moët & Chandon подканва всички присъстващи на тези вълнуващи събития по целия свят да вдигнат чаша шампанско и да се присъединят към благотворителните инициативи на „Тост за добра кауза“. Този грандиозен жест на щедрост, който дебютира през 2009 г. на червения килим в Холивуд, вече се превърна в световна традиция, символ на социалната отговорност и ангажираност на марката към околната среда и местните общности.
 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРАЗНИЧЕН СЕЗОН 2022

Любимият пратеник и душата на всяко празненство от Moët & Chandon е водещото шампанско Moët Impérial. Moët Impérial То е иконата на марката в продължение на повече от 150 години, внасяща радост, светлина и вълнуващи балончета във всеки момент, който си заслужава да се отпразнува.

За да бъде част от празненствата в края на годината, на които е домакин, Moët & Chandon има удоволствието да ви представи празничен комплект, включващ бутилка Moët Impérial и две стъклени чаши за шампанско Moët & Chandon, перфектен за споделяне, за да се насладите на отличителния му ярък плодов аромат, съблазнителен вкус и елегантна зрялост.

    КУПЕТЕ ТУК   За Moët & Chandon

Moët & Chandon е основана през 1743 г. от Claude Moët и е издигната до международна известност от неговия потомък, Jean-Rémy Moët, който мечтае да „сподели вълнуващите балончета на шампанското със света“. От кралския двор до червения килим; от Studio 54 до турнирите от Големия шлем, Moët & Chandon събира хората около вълнуващи, необикновени моменти. С най-много лозя в региона, марката предлага универсално портфолио от шампанско за всеки повод и вкус. Лесно за обичане, всяко творение в бяло и розе – от емблематичния Moët Impérial до изисканата колекция Grand Vintage; от освежаващия Moët Ice Impérial до нежния Nectar Impérial – е ослепително и буди възхищение с широкия си спектър от вкусове и аромати, уловили поразителната палитра на своя тероар. Чрез Natura Nostra, дългосрочната програма за устойчивост на Moët & Chandon, марката работи за опазване на биоразнообразието в региона, а от 2009 г. Moët & Chandon подкрепя и филантропски инициативи чрез „Тост за добра кауза“. В продължение на почти три века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване както на значими събития в историята, така и на лични тържества, подсилвайки всеки тост с блясъка на вълнуващите си балончета.