Free delivery over 119lv

Фермерски продукти

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!
 

More

Фермерски продукти

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!
 

More
  1. Home
  2. Gourmet
  3. Фермерски
Filter
1 - 7 of 7 results
hearth icon
Kozarev Fresh goat cheese - with dill and garlic
Kozarev's fresh goat cheese with dill and garlic, like all t...
BGN 4.95
hearth icon
  • -25%
Kozarev Fresh goat cheese with oregano
Kozarev's fresh goat cheese with oregano, like all of our pr...
BGN 4.95
BGN 3.71
hearth icon
Kozarev Fresh natural goat cheese
The fresh goat cheese - natural by Kozarev, similar to all t...
BGN 4.95
hearth icon
Kozarev Gouda from goat's milk
Kozarev goat's milk gouda is made only from own-produced who...
BGN 7.95
hearth icon
Kozarev Goat Milk Cheese
Kashkaval is one of the emblematic products in Bulgarian cui...
BGN 11.60
hearth icon
  • -25%
Goat Cheese Kozarev
Kozarev mature goat cheese is made only from full-fat goat's...
BGN 11.60
BGN 8.70
hearth icon
Labneh from Goat Milk Kozarev
Goat milk labneh is a relatively unknown product on the Bulg...
BGN 17.00

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!  

Избрали сме фермерски продукти от производители, вложили сърце, знания и опит за създаване на продукти, които да зарадват небцето ни и да ни върнат към корените на български традиции с по-модерен привкус.  

Ето малко повече за избраните от нас фермерски производители:

Козарев е козеферма, в която се отглежда селектирана млечна порода кози, внос от Франция. За животните е характерно, че млякото, което дават е с изключително високо качество, богато на протеини, мазнини и различни видове минерали.
Есента на 2018 година те внасят от Франция 350 кози, от които 300 женски и 50 мъжки. Това стратегическо решение позволява на фермата да гарантира генетичното поекло на животните и така да осигурят високо качество на стадото.
Сега, след много години на преданост и упорит труд, Козарев отглеждат над 1000 животни. Горди са с това, че всяко животно във фермата получава необходимата грижа и внимание. Отдава се значение и на техническия прогрес и се използват най-модерните нововъведения и оборудване за млечното козевъдство.
Фермата притежава правото да продава козите си като разподни животни Alpine, под селекционен контрол, придружени с всички необходими документи. Това означава, че те са отгледани със същите стандарти и грижи, които са осигурени във Франция.
Всичко това е резултат от страстта и ангажираността към козевъдството. Поставили смели цели и продължават да инвестират в иновации, за да останат водещи в отрасъла и да предоставят безупречна суровина – прясно козе мляко, което е в основата на качествените млечни продукти, които предлагат.


Багри е фермата, впечатлила ни със своите традиции в създаването на занаятчийски продукти от овче мляко. От 12 години, с нужните усилия, ферма Багри облагородяват местния селскостопански живот и са неразделна част от енергията на малкото градче Белене, познато със своите овчарски традиции. В момента отглеждат над 550 броя овце, от породата Лакон. Животните почти целогодишно имат достъп до естествените ливади и пасища на защитената местност, богати на ароматни треви. Това е и причината продуктите, които ви предлагаме да притежават този наситен и завършен вкус – класическите сирене и кашкавал от овче мляко, катък със сирене, в който влагат пълномаслено овче мляко, както традицията повелява … и много любов, разбира се и крема сиренето, съдържащо 4 пробиотика, което го прави освен вкусен и изключително полезен за организма. Съдържа пълномаслено овче мляко Багри, пробиотична закваска, сол и… това е. Продуктите на ферма Багри са без консерванти, с фокус чистия и завършен вкус.