Безплатна доставка над 119лв

Фермерски продукти

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!
 

Прочетете повече

Фермерски продукти

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!
 

Прочетете повече
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Фермерски
Филтър
1 - 5 от 5 резултата
hearth icon
Козарев Свежо козе сирене - с копър и чесън
Свежото козе сирене с копър и чесън на Козарев, по подобие н...
4,95 лв.
hearth icon
  • -25%
Козарев Свежо козе сирене с риган
Свежото козе сирене с риган на Козарев, по подобие на всички...
4,95 лв.
3,71 лв.
hearth icon
Козарев Свежо козе сирене натурално
Свежото козе сирене – натурално на Козарев, по подобие на вс...
4,95 лв.
hearth icon
Козарев Кашкавал от Козе мляко
Кашкавалът е един от емблематичните продукти в българската к...
11,60 лв.
hearth icon
  • -25%
Козарев Козе Сирене
Зряло козе сирене Козарев се произвежда само от пълномаслено...
11,60 лв.
8,70 лв.

Изключително сме щастливи да ви споделим, че се развиваме в кулинарна посока!  

Избрали сме фермерски продукти от производители, вложили сърце, знания и опит за създаване на продукти, които да зарадват небцето ни и да ни върнат към корените на български традиции с по-модерен привкус.  

Ето малко повече за избраните от нас фермерски производители:

Козарев е козеферма, в която се отглежда селектирана млечна порода кози, внос от Франция. За животните е характерно, че млякото, което дават е с изключително високо качество, богато на протеини, мазнини и различни видове минерали.
Есента на 2018 година те внасят от Франция 350 кози, от които 300 женски и 50 мъжки. Това стратегическо решение позволява на фермата да гарантира генетичното поекло на животните и така да осигурят високо качество на стадото.
Сега, след много години на преданост и упорит труд, Козарев отглеждат над 1000 животни. Горди са с това, че всяко животно във фермата получава необходимата грижа и внимание. Отдава се значение и на техническия прогрес и се използват най-модерните нововъведения и оборудване за млечното козевъдство.
Фермата притежава правото да продава козите си като разподни животни Alpine, под селекционен контрол, придружени с всички необходими документи. Това означава, че те са отгледани със същите стандарти и грижи, които са осигурени във Франция.
Всичко това е резултат от страстта и ангажираността към козевъдството. Поставили смели цели и продължават да инвестират в иновации, за да останат водещи в отрасъла и да предоставят безупречна суровина – прясно козе мляко, което е в основата на качествените млечни продукти, които предлагат.


Багри е фермата, впечатлила ни със своите традиции в създаването на занаятчийски продукти от овче мляко. От 12 години, с нужните усилия, ферма Багри облагородяват местния селскостопански живот и са неразделна част от енергията на малкото градче Белене, познато със своите овчарски традиции. В момента отглеждат над 550 броя овце, от породата Лакон. Животните почти целогодишно имат достъп до естествените ливади и пасища на защитената местност, богати на ароматни треви. Това е и причината продуктите, които ви предлагаме да притежават този наситен и завършен вкус – класическите сирене и кашкавал от овче мляко, катък със сирене, в който влагат пълномаслено овче мляко, както традицията повелява … и много любов, разбира се и крема сиренето, съдържащо 4 пробиотика, което го прави освен вкусен и изключително полезен за организма. Съдържа пълномаслено овче мляко Багри, пробиотична закваска, сол и… това е. Продуктите на ферма Багри са без консерванти, с фокус чистия и завършен вкус.