Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Home
  2. Blog
  3. Wine news
  4. NewPay – Новата възможност да се насладите на вината, които харесвате още сега!

NewPay – Новата възможност да се насладите на вината, които харесвате още сега!

31.05.2021
Autor: Seewines Admin

Светът на виното е необятен и предлага почти неограничено разнообразие от сортове, видове, стилове, вкусове, аромати. Това е и една от основните причини тази напитка да има толкова милиони почитатели в целия свят. Но всеизвестен факт е, че някои от най-добрите вина се консумират само от ограничен кръг от хора, които имат достъп до тях и финансовите ресурси да си ги позволят. Най-известните вина на Бордо и Бургундия покачват цените си с всяка изминала година, докато Шампан никога не позволява цената на пенливите си вина да падне. Това обезкуражава и натъжава много винолюбители, които остават “изключени” от най-вкусните и качествени вина на планетата. 

Какво ще кажете, обаче, ако ви съобщим, че в Seewines вече може да си позволите именно такива топ вина? 

Ние се гордеем с нашата селекция от над 2,000 етикета, но най-вече с инвестиционната ни зала, пълна с някои от най-добрите бутилки от целия свят - избрани реколти, апелации и топ производители. Мисията ни е да предоставяме достъп на всеки винолюбител - било то начинаещ или познавач - до всяка една бутилка в портфолиото ни. Независимо от бюджета, който имате в момента! 

Представяме ви новата ни услуга - Купи сега, плати по-късно

Щастливи сме да ви представим NewPay – алтернативен начин за плащане в онлайн магазини, който предлага незабавно финансиране на покупката ви. 

„Купи сега, плати по-късно“ е широко разпространен и популярен метод, който се използва от милиони потребители по целият свят. С NewPay вече и потребителите в България имат възможност да се насладят на нещата, които харесват с опция да ги заплатят на по-късен етап.

Без значение дали искате да опитате най-доброто шампанско, избрали сте любимото Бордо за специален подарък или сте намерили колекционерско вино на страхотна цена, което може да ви донесе повече приходи на по-късен етап, чрез NewPay имате възможност да го получите много по-лесно и удобно.

Как работи?

Кандидатстването е еднократно, бързо и лесно. Веднъж одобрени, може да използвате кредитният си лимит многократно. Плащането е гъвкаво и предлага няколко начина с различен срок, като избирате най-удобния за вас: https://newpay.bg/how-much-does-it-cost 

Друго голямо предимство е и високата степен на сигурност. Входът в личния профил на клиента се осъществява чрез еднократен код, като се използват два независими канала – телефон и електронна поща.

Вече не е нужно да пропускате страхотни промоции, защото все още не е дошъл денят за заплата. Бъдете гъвкави и се насладете на това, което харесвате без ограничения. Още сега.