Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Home
  2. Blog
  3. Selection of month
  4. Дами и господа, представяме ви Бил и Алис Дийм, от Buccella (Букела)!

Дами и господа, представяме ви Бил и Алис Дийм, от Buccella (Букела)!

09.05.2023
Autor: Seewines

Ето, че едно от явленията в съвременното винарство идва от Калифорния, макар и с име, което звучи на италиански.

Избрат името "Buccella", което на латински означава "пълна уста", за да вхушат за големите, смели и концентрирани вина, луксозни и ароматни, които са абсолютно сензационни! Но нека дадем думата на самите Бил и Алис и да чуем тяхната история...

Ние сме Бил и Алис от Букела уайнъри. И се интересуваме най-вече от произхода. Нашата собствена история започна с една красива бутилка Gaja от 1990 г. Това беше първата ни среща. Когато се запознахме, бяхме двама души с различни мечти, но скоро открихме, че общата ни страст към виното ще обедини пътищата ни, за да създадем Buccella.

Ценим виното заради способността му да сближава хората, да поставя началото на нови взаимоотношения и да празнува най-значимите събития в живота. Добре направеното вино не само създава спомени, но и подхранва истинското удоволствие от живота. Поради тези причини ние преследваме общата си мечта да правим най-доброто вино, на което ние двамата сме способни.

Мечтата ни не мина без препятствия. Но те ни вдъхновиха да работим неуморно, създавайки ръчно вина, които отразяват общия ни ангажимент да правим спомени и да празнуваме живота. За нас е привилегия да създаваме вино, което е важна съставка в оформянето на вашите споделени истории, на вашето удоволствие от живота. Надяваме се, че всяка бутилка Buccella ще помогне за изграждането на спомен за вас и за тези, с които го споделяте.

От мечтата ни до трапеза ви, вашето удоволствие е нашата страст.

Бил и Алисия

P.S. Все още имаме тапата от първата бутилка вино, която споделихме. Тя ни напомня, че мечтите ни наистина се сбъдват.“