BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Ркацители Вардо Розе
Rkatsiteli Vardo Rosé

Ркацители Вардо Розе

Шато Хашми
Виното ферментира с чепките - метод характерен за популярния грузински винен регион Кахетия. Мацерацията продължава 6 месеца, след което следва натурална филтрация и стабилизация.
  • 750 мл
  • 2017
37,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Rkatsiteli Vardo Rosé
Ркацители Вардо Розе
2017

Chateau Khashmi

Chateau Khashmi е разположено на 35км източно от грузинската столица Тбилиси и се намира на юг от могъщите Кавказки планини в Кахетия - регион, известен с качествено винопроизводство. Семейната винарна използва традиционни грузински методи за производство на вино, които датират от над 8000 години. Те могат да се похвалят с производството на четири вина с характер: Ркацители, Ркацители розе, Киси и Саперави. След завършване на ферментацията бутилките се съхраняват и отлежават при идеални и стабилни температурни условия в квеври за период от 1 година. Вината на Chateau Khashmi са произведени по естествен начин, не се филтрират и не съдържат добавени сулфити.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.