BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Guiry IGT
Guiry IGT

Guiry IGT

Tenuta Mara
Guiry е второто вино на биодинамичната винарна Tenuta Mara. Характерните за Санджовезе силни танини тук са добре интегрирани и балансирани. Виното е с удивителен деликатен вкус, обгръщаш с мекота и умерена свежест.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 12.5
53,50 лв.
39,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Guiry IGT
Guiry IGT
2014

Tenuta Mara

Историята на Tenuta Mara започва през 2000 година, когато Giordano Emendatori решава да се отдаде на своята страст към виното и да създаде свое имение и марка, които посвещава и кръщава на съпругата си Mara. На двеста колометра южно от Венеция и триста и петдест северно от Рим, Tenuta Mara се простира на 7 хектара до селцето San Clemente, в област Rimini. От самото засаждане се практикува биодинамично земеделие с минимална намеса в процесите на природата. До съвършенство е доведено отглеждането на един единствен сорт Sangiovese di Romagna, от който се правят само два вида вино - MaraMia и Guiry. Сред лозите звучи Моцарт, а в избата Грегориански песнопения и всеки съд за вино е изрисуван от различни художници. И виното и изживяването са просто winique. Струва си да го опитате и на място.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.