BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG
Montecucco Sangiovese DOCG

La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG

Pianirossi
Виното старее в Славонски дъбови бъчви в продължение на една година, които му придават типично Италиански полъх. Това е едно плътно, но същевременно много пивко вино, с балансирани и приятни танини.
  • 750 мл
  • 2015
59,00 лв.
В наличност

Остават само 9 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Montecucco Sangiovese DOCG
La Fonte Montecucco Sangiovese DOCG
2015

Pianirossi

Собственикът Stefano Sincini е известен с работата си в модния бизнес за фирмите TOD’s и Hogan, но през 1999 година открива това прекрасно място в областта Марема, в Тоскана. Поразен от красотата му и потенциала на неговия тероар, събира екип от съмишленици, напътствани от прочутите енолози Carlo Ferrini и Gioia Cresti. Stefano Sincini решава, че място като Pianirossi заслужава свое собствено вино, а не просто копие на успеха на други. Затова редом с традиционното за Тоскана Sangiovese засажда и лози от района на Montepulciano, реорганизирайки плотовете за максимално използване на тероара. Доброто изложение и естественият наклон подпомагат лесното оттичане на водата. С времето лозите на Pianirossi ще се превърнат в модел за новото поколение винарни в Тоскана - със свой стил и индивидуалност. Имението има и прекрасен малък хотел, от прозорците на който можете да се наслаждавате на спираща дъха гледка, както и на дивите животни сред лозите.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.