Безплатна доставка над 119 лв.

Баски чили чушлета

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4935

Специален вид пипер, типичен за гастрономията и широко използван в испанската кухня: баски люти чушки. Когато лятото пристигне на полуострова, почти във всички кътчета за хранене в Северна Испания можете да намерите тези люти чушки, с красив цвят и нетърпеливи да придадат тонове вкус на вашите ястия.
Това не са обикновени люти чушки: те се отличават със своя вкус, нежна текстура и много тънка кора. Опитайте го печено на скара с малко сол, мариновано като гарнитура към салати, в джилда или в бандерила, за подправка на яхниите или като гарнитура към вашите ястия от бобови растения - особено с червен боб.

Съдържание : Люти чушки, вода, сол. Съхранение на сухо и хладно място

Енергийна стойност за 100 гр : 120 кДж. / 28 кКал.

Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Подобни продукти

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю