Безплатна доставка над 119 лв.

Маслини Гордал

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4930

Gordal Olives Olmeda Orígenes е традиционен продукт, който андалуските земи на Кордоба предлагат на останалия свят за тяхна наслада: една от тези големи маслини съдържа целия истински вкус на най-типичната испанска гастрономия.

Gordal е интересен сорт маслини: това са големи зелени маслини с бели петна и овална форма. Olmeda приготвят тези маслини по най-простата и естествена рецепта, като добавят вода, морска сол и ароматни билки.

Съдържание: Маслини Гордал без костилки (Кат.1, калибър 80-90), вода, сол, овкусител: мононатриев глутамат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат, антиоксидант:аскорбинова киселина. Да се съхранява: на сухо и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник до 7 дни.

Енергийна стойност за 100 гр.- 641 кДж. / 156 кКал.

Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю