BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пино Гри "Кло Жебзал" Венданж Тардив, Алзас 0.375мл. (десертно)
Clos Jebsal Vendange

Пино Гри "Кло Жебзал" Венданж Тардив, Алзас 0.375мл. (десертно)

Зинд Юмбрещ
Интензивен златист цвят. Благородната плесен, която се е развила е била в малко количество, поради това носът е сравнително плодов и елегантен. Долавят се нотки на мед, вкусът е с добра дължина, съблазнителен и хармоничен баланс.
  • 375 мл
  • 2016
64,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Clos Jebsal Vendange
Пино Гри "Кло Жебзал" Венданж Т
2016

Zind Humbrecht

Корените на семейство Humbrecht и тяхното лозарство могат да се проследят назад до 1620 година. Днес те притежават четиридесет хектара лозя, класифицирани Grands Cru, в пет села в Haut-Rhin, простиращи се до подножието на Vosges и ценени заради килима от различни тероари. Domaine Zind Humbrecht е сред първите, които правят вино от Елзас с концентриран плодов стил, ниски добиви и биодинамично лозарство. Нивото на остатъчната захар може да варира значително между реколтите, но приемането на такива вариации е част от биодинамичната философия. За да насочат потребителя към онова, което би могъл да очаква в бутилката, Zind Humbrecht поставят индекс на сладостта върху етикетите на бутилките си от реколта 2001 година, обозначаващ виното от сухо до много сладко.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.